Arbeiderpartiet Oljeboring Lofoten

En flertallsregjering utgått av Ap Sp og SV. Ap ønsket ikke å si noe konkret om oljeboring i LofotenVesterålen før valget.


Oslo Ap Vil Verne Lofoten Og Vesteralen Vg

Det er det du som ikke er sikker bør se på.

Arbeiderpartiet oljeboring lofoten. Arbeiderpartiet bør også si nei til konsekvensutredning av disse områdene da en konsekvensutredning innebærer åpning. Arbeiderpartiet har en sterk tro på utredning og høringsrunder. Før han legger til at også lokallaget til Arbeiderpartiet i kommunen hittil har vært tydelige på at de er motstandere.

Innføre petroleumsfrie soner som ivaretar særskilte områder i Lofoten Vesterålen og SenjaI et belte på fem mil utenfor Lofoten skal det ikke være olje- og. Jeg lover å stå på mot oljeboring og for folkets vilje. - Det er ganske uvesentlig for meg hele kompromisset for i Flakstad styrer vi etter et kommunestyrevedtak som sa nei til konsekvensutredning og oljeboring i Lofoten sier han.

Med strenge krav til miljø og klima vil Høyre åpne områdene utenfor Lofoten Vesterålen og Senja for konsekvensutredning med hensikten å åpne for oljeboring. Den kampen skal de ikke få vinne. Da vil de som følger med få et ekte inntrykk av hva som er viktig for partiene.

Arbeiderpartiet hadde akkurat sagt ja til å konsekvensutrede oljeboring utenfor Lofoten. Norge bør ikke drive en politikk som bryter med. Del gjerne hvis du støtter meg.

Sparegrisen oljeboring i Lofoten Grandtante Olga på Toten eller Oslo Børs. Dette har blitt mulig fordi det vanlige medlem i disse forbundene har sett galskapen i å starte oljeboring i disse sårbare områdene. Det seier Odd Arne Sandberg Gaute Eiterjord og Silje Lundberg i ei pressemelding.

Området er miljømessig sårbart og argumentet for å utsette leteboringen er at det trengs mer informasjon om konsekvensene for miljøet. Les også hva Statoil-sjef Eldar Sætre tenker I 2013 vedtok Arbeiderpartiet med to tredjedeler av AP-landsmøtet ja til konsekvensutredning av oljeboring i Lofoten Vesterålen og Senja. Likevel vil Høyre og Arbeiderpartiet presse det på dem.

Folk i Lofoten Vesterålen og Senja vil ikke ha oljeboring utenfor stuedøra. Forbunda i LO er delte i spørsmålet men i dag. LoVeSe må forbli oljefritt.

Vuogát is a municipality in Nordland county NorwayIt is part of the traditional district of LofotenThe administrative centre of the municipality is the town of SvolværSome of the villages in Vågan include Digermulen Gimsøysand Gravermarka Henningsvær Hopen Kabelvåg Kleppstad Laupstad Liland Skrova Straumnes and Sydalen. Derfor bør også eldreomsorgen og barnevernet komme opp. I valget 1993 hadde Arbeiderpartiet en plakat hvor det sto.

Arbeiderpartiet foreslår å. Arbeiderpartiet ønsker også å åpne for konsekvensutredning i Lofoten men har også sagt at de ønsker å verne noen av delene. Men de store partiene Arbeiderpartiet Høyre Senterpartiet og Fremskrittspartiet mener det fortsatt finnes rom for nye uoppdagede olje- og gassfelt i Norge selv om klimakrisa er her nå.

Kunnskap er alltid en fordel hvis man tar konsekvensen av den. Fremgangen til Rødt SV og MDG kan gi Arbeiderpartiet store problemer med å holde igjen krav om gjeninnføring av arveavgiften hvis den rødgrønne bølgen holder seg til neste valg. Kunnskapen og folket er enige.

For tiande året på rad arrangerer vi vardebrenningar over heile landet for å gje Arbeiderpartiet eit tydeleg signal om å snu i spørsmålet om oljeboring utanfor Lofoten Vesterålen og Senja. Utenfor Lofoten Vesterålen og Senja bor det hundrevis av arter som vi er ganske sikker hadde sagt ja til en fortsatt oljefri framtid hadde de blitt spurt. I dag holdt vi vardebrenning på Varden for å varsle om faren sårbare områder Lofoten Vesterålen og Senja står ovenfor i dag.

Det er på tide at arbeiderpartiet snur og stemmer nei til oljeboring i LoVeSe. I miljøsakene er det ikke våre politiske motstandere som stiller de tøffeste kravene til Arbeiderpartiet. Det er utmerket partiet har en god tradisjon for administrativ ryddighet.

I motsetning til Frp legger Arbeiderpartiet vekt på at konsekvensutredning ikke nødvendigvis betyr at de vil åpne for oljeboring. LO opnar for oljeboring utanfor Lofoten. LO-kongressen går inn for oljekompromisset til Arbeiderpartiet.

Oljefritt Lofoten Vesterålen og Senja Forslag Arbeiderpartiet bør ikke gå inn for oljeboring i feltene Nordland 6 Nordland 7 og Troms 2. Fremskrittspartiet vil ha oljeboring uten noen forbehold. 450 valgkampaktivister sto klare til å.

Men kunnskap er slett ikke alltid ensbetydende med klokskap. Og nei det er ikke Høyre og FrP som prøver å snu dere i saken om oljeboring i Lofoten Vesterålen og Senja det er oss unge. Høyre og Frp hadde vedtatt å privatisere velferdsstaten.

Leiarane i høvesvis Folkeaksjonen Oljefritt Lofoten Vesterålen og Senja Natur og. På den politiske siden av saken er det Fremskrittspartiet Høyre og Arbeiderpartiet som vil ha oljeboring i Lofoten og Vesterålen. Området er miljømessig sårbart og argumentet for å utsette leteboringen er at det trengs mer informasjon om konsekvensene for miljøet.

Si nei til oljeboring utenfor Lofoten Vesterålen og Senja. Ein av dei store debattane på LO-kongressen i Oslo denne veka har vore oljeleiting i havområda utanfor Lofoten Vesterålen og Senja. Arbeiderpartiet vedtok på sitt landsmøte denne uken å utsette avgjørelsen om å åpne for oljeboring i områdene utenfor Lofoten og Vesterålen.

Menneskene oss borgerne i mellom eller oljefondet unnskyld pensjonsfondet. Lofoten Vesterålen Senja Arbeiderpartiet vil ikke konsekvensutrede Nordland VI VII og Troms II. I den senere tid har flere store forbund i LO gjort vedtak om å frede havområdet utenfor Lofoten Vesterålen og Senja mot oljeboring.

Arbeiderpartiet har programfestet konsekvensutredning og den står vi for uansett sier Marianne Bremnes 51 ordfører i Harstad. For Venstre er oljeboring i Lofoten uendelig mer avgjørende enn om arveavgift og formueskatt bør fjernes. Arbeiderpartiet vedtok på sitt landsmøte denne uken å utsette avgjørelsen om å åpne for oljeboring i områdene utenfor Lofoten og Vesterålen.


Nordland Ap Snur Om Oljeboring I Lofoten Sier Nei Vg


Veldig Mange Av Oss Unge I Lofoten Er Bekymret For Oljeboring


Flertall Av Aps Fylkesledere Positive Til Lofoten Olje


Pa Tide Ap Sier Ja Til Et Oljefritt Lofoten Vesteralen Og Senja Naturvernforbundet No


Statoil Stadig Mer Hissig Pa Lofoten Nrk Nordland


Arbeiderpartiet Har Skuslet Bort Lofoten Vesteralen Og Senja Abc Nyheter


Lovese Explore Facebook


Oljemotstanderne Uansvarlig Av Arbeiderpartiet Vg


Lofoten Oppror Slatt Ned Solid Olje Flertall I Rogaland Arbeiderparti


Kan Bore I Lofoten Allerede Neste Ar Tu No


Fagforbundet Leder I Nordland Et Ap Nei Til A Konsekvensutrede Oljeboring I Loften Blir Godt Mottatt Fagbladet No


Oljemotstanderne Uansvarlig Av Arbeiderpartiet Vg


Arbeiderpartiets Landsmote Arbeiderpartiet Flere Med Sterk Kritikk Av Aps Lofoten Vedtak


Dette Mener Partiene Om Oljeboring


Nordland Ap Sier Nei Til Oljeboring I Lofoten Frifagbevegelse


Statoil Stadig Mer Hissig Pa Lofoten Nrk Nordland


Oljenaeringen Om Aps Lofoten Forslag Undervurderer Stotten I Folket E24


Natur Og Ungdom Arbeiderpartiet Har Vedtatt A Apne Lofoten For Oljeboring Stikk I Strid Med Bade Kunnskapen Og Folket Dermed Foreslar Arbeiderpartiet A Ta Oss Baklengs Inn I Framtida Men


Troms Ap Sier Nei Til Lofoten Olje E24

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel